Bereikbaarheid

Contacteer PTC Rustenburg

PTC RUSTENBURG MET DE TREIN

PTC Rustenburg bevindt zich op 300m van het station Brugge Sint-Pieters.
Bekijk de dienstregeling van de treinen via Railtime.

Kom je vanuit het station van Brugge Sint-Pieters?

Verlaat het station en wandel naar de Oostendsesteenweg. Sla aan de steenweg linksaf. Neem vervolgens de eerste straat links. Dit is de Waggelwaterstraat. PTC Rustenburg bevindt zich aan de overkant van de straat.

PTC RUSTENBURG MET DE BUS

PTC Rustenburg is vlot bereikbaar met de bus, er is een bushalte vlak voor ons centrum (lijnen 13, 23, 31 en 35). Raadpleeg de routeplanner van De Lijn.

PTC RUSTENBURG MET DE AUTO

PTC Rustenburg heeft een parking die gratis ter beschikking wordt gesteld van patiënten en bezoekers. De parking bevindt zich aan de straatkant.

Kom je via de E403?
Neem op de E403 de afslag richting de Oostendsesteenweg/N9 (afslag De Haan - Wenduine). Neem de kluifrotonde en sla af naar de Oostendsesteenweg/N9 richting Brugge en volg de N9.
Volg de baan ongeveer 1 km tot aan de lichten en sla rechtsaf. Dit is de Waggelwaterstraat. PTC Rustenburg bevindt zich meteen aan de rechterkant.

Kom je via de E40?
Neem op de E40 afrit 8 (Brugge) en voeg in op de E403 richting Haven Zeebrugge. Sla na ongeveer 7,5 km af richting de Oostendsesteenweg/N9 (afslag De Haan - Wenduine). Neem de kluifrotonde en sla af naar de Oostendsesteenweg/N9 richting Brugge en volg de N9.
Volg de baan ongeveer 1 km tot aan de lichten en sla rechtsaf. Dit is de Waggelwaterstraat. PTC Rustenburg bevindt zich meteen aan de rechterkant.

Plan je route met Google Maps.

 

AANDACHT
Sommige GPS-toestellen geven een foute bestemming aan:
Ze lokaliseren “Waggelwaterstraat 2” aan het kanaal Brugge-Oostende.
Rustenburg ligt een 500-tal meter noordelijker, over het kanaal, tegenover garage Raes en naast WZC De Vliedberg.

In de buurt van de foute lokalisatie zijn aanwijsborden naar PTC Rustenburg geplaatst. Gelieve deze te volgen.